LA VALL FOSCA IMPULSA UN PLA DE TURISME PELS PROPERS 5 ANYS

Ajuntament de la Torre de Capdella treballa en un Pla de desenvolupament turístic de la Vall Fosca, on s’estableix un full de ruta sobre les accions que cal dur a terme del 2023 al 2027. El pla ha comptat amb la participació de l’empresariat turístic a través d’entrevistes, taules de treball i enquestes.

L’Ajuntament de la Torre de Capdella treballa en un Pla de desenvolupament turístic de la Vall Fosca, on s’estableix un full de ruta sobre les accions que cal dur a terme del 2023 al 2027. El pla ha comptat amb la participació de l’empresariat turístic a través d’entrevistes, taules de treball i enquestes.

En el Pla contempla cinc línies que són: competitivitat i innovació, consolidació i creació d’oferta turística, infraestructures turístiques, digitalització i promoció i governança i capacitació comercial. I que estan desglossades en  12 projectes. 

Entre els projectes hi ha l’adaptació dels camins a usos compartits, l’aposta per la mobilitat sostenible, el turisme i investigació científica, punt en què ja es treballa des del museu, adaptació dels equipaments turístics i productes a les tendències actuals, rehabilitació del patrimoni cultural, digitalització de material turístic i formació dels professionals del territori en els àmbits que creguin necessaris. Precisament en la presentació del Pla hi va assistir una trentena de persones del sector.

La idea és treballar i potenciar el sector turístic de la Vall de forma organitzada per poder aprofitar totes les oportunitats que suposa pel territori.

Parlen al vídeo: JOSEP MARIA DALMAU, ALCALDE DE LA TORRE DE CAPDELLA