EL CADÍ LA SEU ASSEGURA LA PLAÇA A PLAY-OFF AMB LA VICTÒRIA DAVANT L’ARASKI

El Cadí La Seu ha capgirat el partit contra el Kutxabank Araski, al final de la primera part, per acabar dominant el marcador amb un resultat de 83 a 64, que assegura a les urgellenques una plaça a play-off.

La sisena victòria consecutiva del Cadí La Seu a la Lliga, davant el Kutxabank Araski, assegura a les urgellenques una plaça a play-off. Tot i això l'inici de partit ha estat dominat pel conjunt rival, que s'ha imposat al marcador, amb una diferència de més de 15 punts, al seu favor. Les de la Seu d'Urgell han reaccionat i han aconseguit un resultat ajustat, de 41 a 40, a la mitja part

Primers punts de la segona part per l'Araski que ha posat en alerta les del Cadí. Watts, Kovacevic i Soler han imposat el seu ritme i l'encert a cistella, ha permès al Cadí distanciar-se al marcador i el resultat final ha estat de 83 a 64.

Amb la quinzena victòria de la Lliga el Cadí La Seu puja un posició i es situa en cinquè lloc.

Parlen al vídeo: JORDI ACERO, ENTRENADOR CADÍ LA SEU