OLIANA CONSOLIDA EL RETORN DE LA PASSIÓ VIVA AMB LA VINT-I-SETENA EDICIÓ

La vint-i-setena edició de la Passió Viva d’Oliana consolida el retorn de l’esdeveniment, després de la pandèmia. A les deu de la nit, d’aquest Divendres Sant, començarà un recorregut pel centre històric, on es podran veure nou escenes.

Comencen els preparatius a Oliana per viure la vint-i-setena edició de la Passió Viva, aquest Divendres Sant. Tot i que els responsables dels nou quadres de l’esdeveniment ja fa mesos que dissenyen els espais, aquests últims dies és quan es fa el muntatge de les diferents escenes. Una d’elles, però, enguany no podrà tornar a la seva ubicació habitual, ja que era a les escales de la font, on fa uns mesos hi va haver un esfondrament. 

La Passió Viva començarà a les deu de la nit, des del Carrer de la Rasa, i els i les visitants seguiran un recorregut pel casc antic del poble, acompanyats per la Banda de Tambors i Cornetes, que finalitza a la plaça de la Reguereta.

L’esdeveniment compta amb la participació de gairebé dues-centes persones, que enguany consoliden el retorn de la Passió Viva, després de la pandèmia. 

D’altra banda, els carrers de la Seu d’Urgell seran novament l’escenari de la Processó del Sant Enterrament, a dos quarts de nou de la nit. Pel que fa a la processó de Tremp, l’organització ha anunciat que enguany no es farà, tot i que asseguren estar-hi treballant per recuperar-la l’any vinent. 

Parlen al vídeo: RICARD PÉREZ, ORGANITZACIÓ PASSIÓ VIVA D’OLIANA