LA VICTÒRIA DEL CADÍ LA SEU ASSEGURA LA CONTINUÏTAT DE L’EQUIP A LA LLIGA

El Cadí La Seu suma dotze victòries a la Lliga, després d’imposar-se al Movistar Estudiantes, amb un resultat de 68 a 63. Les urgellenques mantenen l’onzena posició a la classificació i asseguren, així, la continuïtat a la competició.

El Cadí La Seu assegura la continuïtat de l’equip a la Lliga una nova temporada, després de la victòria davant el Movistar Estudiantes. La cita ha començat amb avantatge per a les urgellenques. Tot i la reacció de les rivals, el partit ha arribat al descans amb un resultat ajustat de 34 a 33.

Les blanc-i-blaves s’han imposat amb un parcial de 12 a 5, en la tornada a la pista. Els darrers minuts de partit, amb intercanvi de cistelles, han escurçat la distància al marcador, tot i que el Movistar no ha pogut capgirar el partit. La cita ha tancat amb un resultat final de 68 a 63, a favor del Cadí.

La dotzena victòria de la temporada manté el Cadí La Seu en onzena posició a la classificació, a falta de dues jornades per tancar la fase regular de la Lliga.

Parlen al vídeo: FABIÁN TÉLLEZ, ENTRENADOR DEL CADÍ LA SEU