LA WEB I APP DEL PROJECTE CAMINA PIRINEUS INCLOUEN GAIREBÉ DOS MIL ELEMENTS D’INTERÈS

El projecte Camina Pirineus ja compta amb un web i una aplicació que inclouen gairebé dos mil elements d’interès de l’Alt Urgell i compten amb eines perquè els usuaris creïn les seves pròpies rutes.

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell ha presentat el web i l’aplicació del projecte Camina Pirineus, que referencia gairebé dos mil elements d’interès, tant de patrimoni cultural com de natura o geografia. El recurs és una eina dinàmica, que compta amb mapes interactius, infografies i un espai on cada usuari pot crear el seu propi recorregut. 

En el web també es pot trobar altra informació d’interès, com l’agenda, un espai on comunicar incidències, on valorar rutes i un formulari on les persones interessades també es poden unir al programa de participació de vetlladors i vetlladores del territori. 

En les noves plataformes s’hi pot trobar itineraris ecoturístics, elements de patrimoni cultural, cims i colls, paisatges, allotjaments turístics, productors agroalimentaris i empreses esportives. 

El projecte Camina Pirineus ja compta amb més de 700 quilòmetres de camins desbrossats i senyalitzats i es preveu que conclogui a final d’any. 

Parlen al vídeo:

MONTSE RIPOLL, TÈCNICA DE TURISME DEL CCAU

CARLOS GASCÓN, TÈCNIC DE PATRIMONI DEL CCAU

JOSEFINA LLADÓS, PRESIDENTA DEL CONSELL COMARCAL DE L’ALT URGELL