L’AJUNTAMENT DE LA SEU D’URGELL APROVA MODIFICACIONS EN LES ORDENANCES

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha aprovat les modificacions en les ordenances, excepte en la taxa de l’aigua, en la qual s’ha demanat establir un nou tram per a les persones que més estalviïn.

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell aprova gairebé totes les modificacions en les ordenances. Les pujades en els impostos de l’IBI i la plusvàlua han tirat endavant amb el suport de la CUP. D’altra banda, els grups de l’oposició han votat en contra de la taxa d’aigua. La CUP i Esquerra demanen afegir un quart tram a la proposta de modificació.

Pel que fa a l’impost de les escombraries, s’ha aprovat amb el vot a favor d’ERC. La CUP, per la seva part, ha manifestat el mal funcionament dels contenidors intel·ligents i aposta per la recollida porta a porta. 

El grup de Junts ha fet un vot contrari en els punts més destacats de les modificacions remarcant el bon estat econòmic de l’Ajuntament. 

L’alcalde ha assegurat que el romanent real és de poc més de 340.000 euros, i no de 2 milions com s’havia dit des de l’anterior equip de govern. 

Des del consistori alerten que la situació econòmica també obligarà a fer retallades en alguns serveis municipals. 

Parlen al vídeo:

FRANCESC VIAPLANA, ERC

BERNAT LAVAQUIOL, CUP

JORDI FÀBREGA, JUNTS PER LA SEU

JOAN BARRERA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL