L’AJUNTAMENT DE BASSELLA ES PREPARA PER UN NOU ESTIU AMB PERILL D’INCENDIS ELEVAT

Després dels incendis de l’estiu passat, l’ajuntament de Bassella es prepara davant les males previsions de pluja i ha adquirit un equip d’extinció mòbil, que permetrà fer una primera actuació, de manera ràpida, en cas de foc o revifades.

L’ajuntament de Bassella ha comprat un equip d’extinció mòbil com a prevenció, davant la falta de pluges i amb l’experiència dels diferents incendis simultanis, que l’any passat van tenir lloc al municipi. La cisterna, amb una capacitat de 450 litres, es pot carregar en un hidrant o punt d’aigua i permetrà la neteja de carrers i equipaments amb aigua a pressió i, la principal funció, fer una actuació ràpida en cas de foc. 

Des del consistori es planteja que el remolc s’utilitzi a través de membres de l’Agrupació de Defensa Forestal Baix Alt Urgell.

D’altra banda, en els últims quatre anys, també s’ha fet la revisió i el manteniment de tots els camins públics, per facilitar l’accés a qualsevol punt del municipi. 

L’equip d’extinció d’incendis mòbil ha estat finançat amb fons propis de l’ajuntament, amb un pressupost d’uns 10.000 euros. 

Parlen al vídeo: DAVID TORRENT, REGIDOR AJUNTAMENT DE BASSELLA