L'AJUNTAMENT DE DAS, SATISFET AMB LA INSTAL·LACIÓ DELS SEMÀFORS A LA C-162

L'ajuntament de Das està satisfet amb l'efecte que han tingut els semàfors instal·lats el passat mes d'agost a la carretera C-162, un dels principals accessos a la comarca.

L'ajuntament de Das està satisfet amb l'efecte que han tingut els semàfors instal·lats el passat mes d'agost a la carretera C-162, un dels principals accessos a la comarca que l'enllaça amb el Túnel del Cadí. Des de feia anys, el consistori reclamava una solució per intentar que els vehicles respectessin la velocitat permesa en el tram de dins de la població, limitada a 50 quilòmetres hora.

Els semàfors indiquen precaució amb llum taronja intermitent i quan algú prem el polsador per creuar es posa vermell. Així, doncs, els aparells han tingut una doble funció: reduir la velocitat dels vehicles quan circuen per aquest tram de vial i permetre poder creuar amb seguretat als veïns i veïnes de la desena de cases que hi ha a tocar de la carretera.

La instal·lació dels semàfors ha anat a càrrec de la Concessionària Túnels de Barcelona-Cadí, que n'és la titular i, per tant, no han suposat cap cost per al consistori.

Parlen al vídeo: MAITE GARCIA, 1a TINENT D'ALCALDE DE DAS