L’AJUNTAMENT DE LA SEU ASSEGURA QUE LA GRATUÏTAT DEL TÚNEL DEL CADÍ CONTINUA

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell assegura que la gratuïtat al túnel del Cadí continuarà pels residents de l’Alt Urgell, la Cerdanya i el Berguedà. Actualment es revisen els procediments i la documentació per obtenir-la.

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell assegura que no hi haurà canvis en la gratuïtat del túnel del Cadí, pels residents de l’Alt Urgell, la Cerdanya i el Berguedà. L’alcalde, Joan Barrera, ha explicat en el ple, que el Departament de Territori està revisant el procediments i la documentació requerida per obtenir el descompte del 100%.  

D’altra banda, el consistori ha aprovat una moció per adherir-se al decàleg per un entorn escolar segur i saludable, presentada per Junts. 

Els grups d’Esquerra i la CUP han votat a favor de la proposta.

Des d’Esquerra s’ha preguntat per la nova ubicació del Grup Escolta Urgellenc, a l’Escola Llar de l’Albert Vives, tal com s’havia treballat en l’anterior legislatura. 

L’equip del govern ha explicat que s’està treballant el conveni entre les entitats implicades i està previst que el CAU es traslladi al nou espai durant l’abril. 

Parlen al vídeo:

JOAN BARRERA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL

JORDI FÀBREGA, JUNTS PER LA SEU D’URGELL

NÚRIA VALLS, CUP

FRANCESC VIAPLANA, ERC