L’AJUNTAMENT DE LA SEU D’URGELL DENUNCIA ALS MOSSOS D’ESQUADRA ACTES VANDÀLICS

En l’inici d’aquest 2024, a la Seu d’Urgell s’han cremat més contenidors que en tot l’any passat. Han estat divuit en total. L’Ajuntament ha denunciat aquests fets davant els Mossos d’Esquadra.

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell denuncia, davant els Mossos d’Esquadra, els actes vandàlics produïts en aquest inici d’any. Només aquest cap de setmana s’han cremat nou contenidors, l’últim ha estat dilluns a la matinada. En total aquest 2024 ja s’han malmès divuit contenidors, més que en tot l’any passat. Es calcula que aquests actes suposen un cost de més de 20.000 euros. 

La Taula de Coordinació Policial, entre Mossos d’Esquadra i Policia Local, investiga aquests fets. També altres actes vandàlics, a la zona de la Palanca, al Club de Caça i Pesca de l’Alt Urgell, on ja hi ha prevista la instal·lació d’una càmera de vigilància. 

Tot i que l’equip de govern assegura que la voluntat no és la instal·lació de càmeres arreu de la ciutat, remarquen que prendran les mesures necessàries per mantenir la seguretat ciutadana. 

Parlen al vídeo: JOAN BARRERA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL