L’AJUNTAMENT DE LA SEU D’URGELL IMPULSA LA GASTROFIRA PEL POSSIBLE AUGMENT DE VISITANTS

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha presentat el programa de la Fira de Sant Ermengol, amb un increment dels participants a la gastrofira, degut a un possible augment de visitants a l’esdeveniment.

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha presentat el programa de la Fira de Sant Ermengol, en un format reduït, que es complementarà amb el web de l’esdeveniment. Enguany s’augmenta el nombre de participants a la gastrofira, amb un total de 13 foodtrucks, repartides entre el pàrquing del Doctor Peiró i el Carrer Major, degut a l’augment de visitants que s’espera. 

La fira mantindrà el format de les darreres edicions amb més de cent parades d’artesania del Pirineu al centre de la ciutat, 200 llocs de venda ambulant als carrers de l’Eixample, 7 concessionaris a l’Autofira, 13 parades de productors ecològics al carrer del Doctor Peiró i 51 formatgeries al Camí Ral de Cerdanya. 

La voluntat de l’Ajuntament és apropar els esdeveniments al centre de la ciutat i estudiaran si la Fira de Formatges Artesans del Pirineu pot canviar d’ubicació. L’esdeveniment, que comptarà amb una quinzena d’activitats a l’aula de tast i un nou vermut per maridar les degustacions de formatge, es celebrarà del 13 al 15 d’octubre. 

Parlen al vídeo:

GEMMA TÓ, REGIDORA DE FIRES I MERCATS DE LA SEU D’URGELL

JOAN BARRERA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL