L’AJUNTAMENT DE LA SEU D’URGELL INCORPORA MÉS DE 3 MILIONS D’EUROS AL PRESSUPOST

El ple de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell incorpora més de 3 milions d’euros del romanent al pressupost, per aquest 2024. La mesura ha tirat endavant amb el suport de la CUP i el vot contrari d’Esquerra i Junts.

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell incorpora més de 3 milions d’euros del romanent al pressupost d’aquest 2024. La proposta ha tirat endavant amb els vots a favor de l’equip de govern i de la CUP. La formació ha valorat positivament la inversió que ha de permetre un nou pla de mobilitat a la ciutat i pacificar algunes zones, entre altres partides. 

Junts per la Seu ha votat en contra la proposta pel que considera una pujada exagerada en algunes partides.

Esquerra ha votat en contra. Tot i estar d’acord en la majoria de partides, creuen que s’han de concretar projectes, com un estudi de protecció a la infància. 

Des de l’equip de govern asseguren que estan orgullosos de la despesa que es farà en projectes i que tenen les prioritats clares. 

La modificació de crèdit també inclou partides per a la renovació de la senyalització vertical i horitzontal dels carrers, per a campanyes de turisme i per a reforçar la programació cultural, entre altres. 

Parlen al vídeo:

NÚRIA VALLS,  CUP

JORDI FÀBREGA, JUNTS PER LA SEU 

FRANCESC VIAPLANA, ERC

JOAN BARRERA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL