SANT JORDI SUPERA EXPECTATIVES A LA SEU D’URGELL

El sol s’ha imposat en la Diada de Sant Jordi a la Seu d’Urgell i l’ambient al Passeig Joan Brudieu ha estat l’esperat. El centre de la ciutat s’ha omplert amb una quarantena de parades de llibres, roses i altres propostes.

A la Seu d’Urgell, la Diada de Sant Jordi ha superat les expectatives. La previsió meteorològica havia fet que la confiança d’ una bona jornada disminuís. Tot i que el dia ha començat amb temperatures molt baixes, finalment el sol s’ha imposat i els paradistes han valorat positivament l’ambient al Passeig Joan Brudieu. 

El centre de la capital urgellenca s’ha omplert amb gairebé quaranta parades de llibres i roses. La més venuda, com cada any, continua sent la vermella. 

En la diada també hi han participat nous projectes, com una llibreria especialitzada en llibres de muntanya, que obrirà properament a la ciutat. 

Durant la jornada hi ha hagut firmes de diversos autors pirinencs. La demanda de llibres ha estat variada. 

Entre les parades, els responsables de la llibreria El Refugi ha reivindicat noves formes de distribució més justes, a la vegada que una de les responsables viu la seva primera Diada. 

La jornada també ha comptat amb activitats adreçades a escolars i la lectura de poemes a càrrec de persones grans. 

Parlen al vídeo:

ANDREU GIBERT, CENTRE JARDINERIA MONTFERRER

MAR PIZARRO, FLORISTERIA BALBINA

XAVIER FONT, FLORISTERIA LA SERRA

NEREA TRABAZO, FLORISTERIA SAÜC

ARIADNA VERTI, CENTRE JARDINERIA MONTFERRER

ALBERT DE GRÀCIA, METEOPIRINEUS

MONTSE, PAPERERIA CARLIN I GOPRINTERS

MIQUEL ALBERO I EVA MÚRCIA, LLIBRERIA EL REFUGI