L’AJUNTAMENT DE LA SEU D’URGELL INCORPORA UN NOU PIS AL PARC D’HABITATGE MUNICIPAL

El ple de setembre de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha aprovat una modificació de crèdit de 324.000 euros, entre els quals en destaca una partida de 71.000 euros per incorporar un nou pis al parc d’habitatge municipal.

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell incorpora al parc d’habitatge municipal un nou pis a l’Avinguda Pau Claris, on actualment ja hi viu una família vulnerable. L’actuació s’ha aprovat en el ple ordinari de setembre, dins una modificació de crèdit de 324.000 euros, on destaquen partides com 72.000 euros per la instal·lació de calderes de biomassa a l’Escola Albert Vives i els 71.000 euros de la compra de l’habitatge. 

Des de Junts han destacat que en l’anterior legislatura el deute de l’Ajuntament s’ha reduït en més de 3 milions d’euros.

El grup d’Esquerra assegura que les partides donen continuïtat a la seva acció de govern i han demanat un canvi per estar a favor. 

La modificació de crèdit s’ha aprovat per quinze vots a favor i els dot vots en contra de la CUP, per coherència en el seu vot als pressupostos. 

Parlen al vídeo:

GEMMA TÓ, TINENT D’ALCALDE D’ÀREA DE FINANCES I PROMOCIÓ ECONÒMICA DE LA SEU D’URGELL

JORDI FÀBREGA, JUNTS PER LA SEU 

FRANCESC VIAPLANA, ERC