UNA QUINZENA DE PROPOSTES FORMEN PART DEL NOU CATÀLEG DE TALENT JOVE

Una quinzena de propostes formen part del nou catàleg de talent jove impulsat des del Consell Comarcal de Cerdanya. L'objectiu és mostrar el talent que hi ha a la comarca i animar a ajuntaments i particulars a contractar els participants

Una quinzena de propostes formen part del nou catàleg de talent jove impulsat des del Consell Comarcal de Cerdanya. El passat mes de maig l'ens va fer una crida a totes les persones menors de 36 anys que volguessin donar a conèixer el seu talent en qualsevol àmbit a través d'aquest document i, finalment, doncs, han estat una vintena els i les joves que hi han volgut formar part. L'objectiu és mostrar el talent que hi ha a la comarca i animar a ajuntaments i particulars a contractar els participants.

Entre les propostes hi ha diferents àmbits artístics, com la música, la màgia o la pintura, entre d'altres. A cadascuna hi consta el nom i una petita descripció, a més del seus comptes a les xarxes socials i números de contacte.

El catàleg es pot consultar a la web de l'ens cerdà i també s'ha fet arribar una còpia als ajuntaments, per tal que, com hem dit, el tingui en compte de cara a programar festes majors i altres celebracions dels municipis. 

El document és obert i s'hi podran anar afegint altres joves que vulguin formar-ne part. 

Parlen al vídeo: GEMMA VALERI, REFERENT D'OCUPACIÓ JUVENIL DE CERDANYA