L’AJUNTAMENT DE LA SEU ES COMPROMET A CREAR UN SERVEI DE SALUT MENTAL PELS JOVES

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell aprova la creació d’un servei de salut mental pels joves del municipi, a través d’una moció de la CUP, i també tira endavant una oficina d’atenció empresarial i l’adjudicació d’horts socials, a proposta de Junts.

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell referma la voluntat de treballar per millorar l’atenció en salut mental pels joves del municipi. La proposta s’ha aprovat, en una moció presentada per la CUP, amb l’objectiu de facilitar els tràmits burocràtics necessaris per accedir als professionals i demana crear un servei d’atenció directa. 

D’altra banda, el grup de Junts ha presentat una moció per crear una oficina d’atenció empresarial. Esquerra i la Cup han donat suport  al servei per unificar tràmits i fer de punt d’informació, però s’ha rebutjat l’adequació d’un nou espai al centre històric.

L’equip de govern s’ha abstingut perquè han argumentat que ja es treballa en aquest projecte i que s’havia explicat en una reunió privada. 

La proposta de Junts per ubicar un nou camp de futbol municipal a la pista poliesportiva de Castellciutat ha estat declinada. La resta de grups han estat d’acord en que abans s’ha de consultar als clubs esportius i al veïnat del nucli. 

El ple ha aprovat una moció de Junts per adjudicar els horts socials. Tot i que la proposta ha tirat endavant, des de l’equip de govern han explicat que cal condicionar els terrenys i modificar l’ordenança. 

Parlen al vídeo:

BERNAT LAVAQUIOL, CUP

FRANCESC VIAPLANA, ERC 

JOAN BARRERA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL

JORDI FÀBREGA, JUNTS PER LA SEU