L’ALT URGELL DÓNA UN SUPORT CONDICIONAT ALS JJOO

Les alcaldies de l’Alt Urgell acorden majoritàriament donar un suport condicionat al projecte de candidatura als Jocs Olímpics d’Hivern al Pirineu. El Consell d’Alcaldes de l’Alt Urgell, celebrat aquest dimecres, després de debatre durant dues hores entorn al projecte olímpic ha acordat donar un vot de confiança.

Els representants municipals han posat de manifest que la celebració dels Jocs Olímpics genera més dubtes que certeses pel fet que la informació rebuda fins ara és escassa. Per aquest motiu reclamen més concreció i compromisos per part dels governs català i espanyol, sobretot pel que fa a les inversions en infraestructures i l’impacte mediambiental. 

Durant la reunió s’ha comentat que el Pirineu no pot deixar passar les oportunitats de futur que es presenten com els Jocs Olímpics, però també s’ha coincidit en afirmar que no són la solució als problemes que té avui el territori.

L’acord al que s’ha arribat entre alcaldes i alcaldesses de l’Alt Urgell, no ha estat pres per unanimitat, ja que hi ha hagut posicionaments obertament contraris a la celebració d’uns Jocs.