L'ASSOCIACIÓ CONTRA EL CÀNCER A GIRONA JA OFEREIX ELS SEUS SERVEIS ALS PACIENTS CERDANS

Els pacients oncòlogics de Cerdanya ja poden beneficiar-se dels serveis que ofereix l'Associació Contra el Càncer a Girona, gràcies a l'acord de col·laboració que aquest dimarts han signat representants de l'entitat i de l'Hospital de Cerdanya. Entre els diferents serveis destaca el d'atenció psicològica, tot i que també n'ofereix d'altres com la fisioteràpia, tallers online o suport en la gestió de tràmits administratius.

Actualment, l'associació atèn unes 2000 persones a l'any al conjunt de la demarcació de Girona i ha incorporat ja una desena de pacients cerdans en el primer mes que ha ofert els seus serveis gratuïts a la comarca. Des de l'entitat han aprofitat per fer una crida a la població per sumar persones voluntàries que facin tasques d'acompanyament als pacients i a les seves famílies. 

Des de l'hospital cerdà han indicat que l'acord suposa 'un pas més' en la millora de l'atenció a les persones que pateixen un càncer.

Des del centre sanitari han afegit que confien en poder estendre la totalitat dels serveis als pacients de l'Alta Cerdanya i del Capcir. De fet, ara ja es podran beneficiar de la rehabilitació i de l'atenció psciològica. 

Parlen al vídeo: 

PEPI SOTO, GERENT DE L'ASSOCIACIÓ CONTRA EL CÀNCER A GIRONA

XAVIER CONILL, DIRECTOR DE L'HOSPITAL DE CERDANYA