L’ATR-72 NO PODRÀ OPERAR A L’AEROPORT ANDORRA-LA SEU AMB TEMPERATURES ALTES

L’avió que cobreix la línia regular amb Madrid no podrà operar a l’aeroport Andorra – La Seu d’Urgell quan les temperatures superin els 30 graus, perquè la pista no es prou llarga per aterrar o enlairar-se amb seguretat.

L’ATR-72, avió que cobreix la línia regular amb Madrid, no podrà operar a l’aeroport d’Andorra – La Seu d’Urgell si la temperatura supera els 30 graus. Segons Aeroports de Catalunya, entitat que gestiona l’equipament, quan es supera aquesta temperatura aquest tipus d’avió no pot aterrar a l’aeroport. El motiu, han apuntat, és que la pista no és prou llarga per permetre fer amb seguretat un aterratge o enlairament de l’ATR-72, amb el que opera Air Nostrum.


De fet, aquesta problemàtica, ja l’han patit els passatgers del vol d’aquest diumenge, que va acabar aterrant a l’aeroport d’Alguaire. En el moment que l’avió havia d’arribar a l’aeroport alturgellenc s’hi registraven gairebé 35 graus. La situació ha generat indignació entre els passatgers, que asseguren que la informació rebuda a l’aeroport Adolfo Suárez-Madrid Barajas va ser escassa.
Aquesta és la quarta vegada que s’ha de desviar un vol a Alguaire des que es va posar en marxa la línia que enllaça amb Madrid, el desembre passat.