OBERT EL TERMINI PER DEMANAR BEQUES DE MENJADOR I TRANSPORT ESCOLAR

El Consell Comarcal de Cerdanya ha obert aquest dilluns el termini de sol·licitud per optar a les beques de menjador i transport escolar pel curs 2022-2023. La gratuïtat d’aquest servei es preveu exclusivament per als alumnes que, per manca d’oferta del seu nivell educatiu en el municipi de residència, s’escolaritzin en el centre proposat pel Departament.

El Consell Comarcal de Cerdanya ha obert aquest dilluns el termini de sol·licitud per optar a les beques de menjador i transport escolar pel curs 2022-2023. L'ens comarcal té la delegació de competències en matèria de transport escolar col·lectiu i menjador escolar pel segon cicle d’Educació Infantil, Primària, Secundària i Educació Especial (des de P3 fins 4t ESO) en funció de les demandes presentades pels centres escolars i el que disposa la legislació educativa i les especificacions del Departament d’Educació.

La gratuïtat d’aquest servei es preveu exclusivament per als alumnes que, per manca d’oferta del seu nivell educatiu en el municipi de residència, s’escolaritzin en el centre proposat pel Departament.

Les sol·licituds de menjador i transport escolar es podran demanar fins l'1 de juliol al Consell Comarcal cerdà de manera presencial o bé electronicament per instància genèrica fins a final del curs.

Les sol·licituds de les beques d’Ajut Individual de Menjador (AIM), el termini estarà obert fins l'1 de juliol.