LAURA PEÑA CONTINUARÀ UNA TEMPORADA MÉS AL CADÍ LA SEU

Laura Peña ha arribat a un acord amb el Sedis Bàsquet per seguir una temporada més a l’equip. La base s’ha mostrat molt satisfeta i des del club en destaquen la seva progressió.

Laura Peña continuarà al Cadí La Seu la temporada vinent, després d’haver arribat a un acord amb el Sedis Bàsquet. La base s’ha mostrat molt contenta per seguir un any més al club on s’hi sent a gust.
De la mateixa manera, encara que sap que és un repte superar els resultats aconseguits aquesta temporada, es mostra ambiciosa.  
Des del club en destaquen la jugadora per la seva progressió des de l’arribada al Cadí La Seu i afegeixen que ha complert més de 100 partits amb la samarreta blanc-i-blava. La direcció del club ha confirmat que pensava que Peña optaria per canviar d’aires però comenten que la seva decisió per seguir a l’equip els confirma que creu en el projecte.
L’entrenador, Jordi Acero, ha explicat que connecta molt bé amb la jugadora a la pista, i que, tot i la seva joventut, coneix molt bé la Lliga, entén el joc i els ajudarà a seguir creixent.
Laura Peña ha estat nomenada aquesta temporada Jugadora Espanyola Revelació de la Lliga Femenina Endesa i gaudeix de la seva primera convocatòria amb la selecció absoluta nacional.