L’EPICENTRE RECUPERA LES XIFRES PREPANDÈMIA I AL 2022 HA REBUT PROP DE 7.900 USUARIS

Després de dos anys en què s’havien reduït els actes, cursos i formacions, al 2022 l’Epicentre, el centre de visitants del Geoparc Orígens, gestionat pel Consell Comarcal del Pallars Jussà, ha rebut un total de 7.889 usuaris.

Després de dos anys en què s’havien reduït els actes, cursos i formacions, al 2022 l’Epicentre, el centre de visitants del Geoparc Orígens, gestionat pel Consell Comarcal del Pallars Jussà, ha rebut un total de 7.889 usuaris. Fet que significa una recuperació important i se situen prop de les dades prepandèmia.

Aquesta xifra suposa un increment del 79% respecte del 2021. Desglossant aquest nombre s’hi troba que els visitants a l’exposició permanent han augmentat un 37% respecte a l’any anterior, passant d’un total de 1.938 visitants durant el 2021 a 2.663 durant el 2022.

Des de l’Epicentre també han destacat que el que més ha pujat són les persones que han vingut en grup, els escolars que venen amb l’Entorn d’aprenentatge de Tremp i els participants en les visites guiades al centre històric. L’increment més significatiu, però, és el dels assistents als actes que s’organitzen a l’auditori així com els cursos que s’hi duen a terme. A més, també s’ha recuperat l’Aula d’estudi des de l’estiu.

Pel que fa a l’oficina de turisme, la xifra de persones ateses ha estat similar al 2021.