LES ALTES TEMPERATURES AVANCEN EL TANCAMENT DE LA TEMPORADA DE NÒRDIC

El tancament de la temporada de neu a les estacions de Tot Nòrdic s’avança per les altes temperatures, que fan impossible mantenir els circuits oberts. A Tuixent-La Vansa aquesta setmana reben els últims escolars.

Les estacions de Tot Nòrdic donen la temporada per finalitzada, després que les altes temperatures, impossibilitin el manteniment de la neu, tot i que fa tot just una setmana les condicions eren bones i es preveia aguantar fins a finals de març. Alguns dels equipaments, amb refugis, mantenen oberts serveis turístics i s’ofereix raquetes, tot i que en les parts més elevades. 

En el cas de Tuixent-La Vansa, asseguren que la temporada ha estat curta però intensa, amb l’estació oberta durant tres mesos. Enguany es calcula que han passat per l’equipament, entre 15.000 i 18.000 visitants, i gairebé 6.000 escolars. Fins dijous encara rebran alumnat, que els obliga a reinventar-se, segons les condicions de la neu. 

La Mancomunitat de municipis per a la promoció de l’esquí nòrdic ja treballa per diversificar propostes i que les estacions siguin atractives durant tot l’any. 

Parlen al vídeo:

IMMA OBIOLS, GERENT TOT NÒRDIC

ALBERT NADAL, DIRECTOR DE L’ESTACIÓ TUIXENT – LA VANSA