LA UNIVERSITAT D'ESTIU RAMON LLULL PUIGCERDÀ PREPARA UNA VINTENA DE FORMACIONS

La Universitat d’Estiu Ramon Llull Puigcerdà oferirà enguany prop d’una vintena de propostes formatives, entre les quals hi haurà 11 cursos. L’edició 2023 tindrà lloc del 10 al 14 de juliol

La Universitat d’Estiu Ramon Llull Puigcerdà oferirà enguany prop d’una vintena de propostes formatives, entre les quals hi haurà 11 cursos. L’edició 2023 tindrà lloc del 10 al 14 de juliol i serà especial perquè serà la 25a. El programa inclourà també tres tallers, tres jornades professionals i un ‘Summit’ sobre oci electrònic, que ja es va fer l'any passat. Pel que fa als cursos, n'hi haurà de diverses temàtiques.

El programa inclourà un curs sobre el Tractat dels Pirineus. La salut i el benestar també tindran un any més força presència. Per exemple, amb formacions sobre com millorar la comunicació entre pares i fills i sobre les Constel·lacions Familiars aplicades a l’esport, a més d’un curs sobre l’àmbit sanitari o un altre de cuina.

Pel que fa als tallers, se n’oferirà un de tast de formatges, un d”Art Experience’i un tercer taller que s’anunciarà a curt termini. A més a més, Puigcerdà serà escenari un any més de la Jornada d’Estiu de la Professió Mèdica (21a edició), organitzada pel Col·legi de Metges de Barcelona; de la 3a Jornada d’Estiu de la Professió Farmacèutica, coordinada pel Col·legi Oficial de Metges de Girona, i d’una Jornada Professional del Departament d’Acció Climàtica de la Generalitat de Catalunya, enguany dedicada a la gestió dels boscos de la Cerdanya. Tampoc hi faltaran les conferències inaugural i de cloenda, la Nit dels Estels o la Nit de les Arts.

Al començament del mes de maig s’obriran les inscripcions i se’n podrà consultar els detalls al web www.aucer.org.

En les últimes edicions, la universitat d'estiu Ramon Llull Puigcerdà ha sumat uns 400 alumnes i un miler d'assistents a les activitats obertes a tothom.

Parlen al vídeo: Mª ÀNGELS TERRONES, PRESIDENTA AUCER