LES EMPRESES DE LA TROBADA PREVEUEN CRÉIXER PERÒ TENEN DIFICULTATS PER LA CONTRACTACIÓ

El baròmetre econòmic de la Trobada Empresarial al Pirineu mostra una bona perspectiva de creixement, tant de facturació com de beneficis, de les empreses participants, tot i que manifesten tenir dificultats per trobar talent qualificat.

El 76% de les empreses assistents a la Trobada Empresarial al Pirineu té perspectives de creixement per a la facturació aquest 2023 i el 50% preveu un augment dels beneficis. Aquests han estat els resultats del baròmetre econòmic, que s’ha dut a terme durant la segona jornada de l’esdeveniment. Pel que fa a la contractació, el 58% espera crear nous llocs de treball durant aquest any, però el 77% manifesta dificultat per contractar persones qualificades. 

Des de l’organització s’ha fet una primera valoració positiva de la Trobada, amb rècord de participació, amb més de 700 persones i també de patrocinadors. 

Pel que fa a l’assistència d’empreses andorranes, les xifres es mantenen les darreres edicions en unes 140, que representen el 20% del total de participants.

Parlen al vídeo: JOSEP SERVETO, PRESIDENT DE LA TROBADA