LES RESTES DEL PASSAT, PRESENT I FUTUR S’UNEIXEN EN UNA EXPOSICIÓ A OLIANA

Alumnes de 5è i 6à de primària de l’Institut escola d’Oliana han organitzat una exposició sobre les restes de diferents èpoques trobes a Oliana, el canvi del paisatge al llarg del temps, i han reflexionat sobre quin present tenim i com serà el futur.
L’activitat, impulsada en col·laboració amb el projecte Investiga.edu, comença a l’aula on l’alumnat decideix quin serà el tema a investigar. A partir d’aquí es defineixen els tallers a dur a terme, sempre relacionats amb l’entorn del centre educatiu.

Els alumnes s’han dividit en grups per preparar la mostra, des de la publicitat prèvia a l’exposició fins al material per fer reflexionar als visitants del futur del planeta.

La brossa que representa el present en l’exposició ha estat recollida pels alumnes de l’Institut Escola d’Oliana, centre integrat dins la xarxa d’Escoles Verdes.

Aquest programa educatiu és promogut per l’Associació Recerca i Difusió del Patrimoni Històric, amb la col·laboració de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia del Ministeri de Ciència i Innovació.

Parle al Vídeo:

AIMAN, ALUMNE INSTITUT ESCOLA OLIANA
ROGER, ALUMNE INSTITUT ESCOLA OLIANA
AINA, ALUMNA INSTITUT ESCOLA OLIANA
ANNA BONET, TÈCNICA INVESTIGA.EDU