L’ESCANYABOCS ARRIBA A LA SETZENA EDICIÓ AMB L’OBJECTIU DE MILLORAR QUALITATIVAMENT

La setzena edició de l’Escanyabocs arriba a la Seu d’Urgell amb set proves programades, durant els dies 20 i 21 de maig. Després de quinze anys i 13.000 participants, l’objectiu és que l’esdeveniment creixi qualitativament.

Els dies 20 i 21 de maig es celebra la setzena edició de la prova multiesportiva, Escanyabocs, a la Seu d’Urgell, que aquest dijous a la nit tanca el termini d’inscripcions i, per motius de logística, no es permetrà fer-les el mateix dia. Enguany l’esdeveniment programa set proves, cadascuna organitzada per una entitat diferent.

L’Escanyabocs comptarà amb cursa de muntanya, raid d’aventura – Memorial Emma Roca, cursa d’orientació, pedalada BTT, marxa nòrdica, open d’escalada, així com les ja tradicionals modalitats de la Mini Escanyabocs i l’Escanyabocs de Ferro. 

Després de quinze anys d’organització de l’esdeveniment i més de 13.000 participants, l’organització creu que el repte de futur serà conservar l’essència de la prova i fer-la créixer qualitativament. 

Els dorsals per a participar a l’Escanyabocs es podran recollir el divendres a la tarda, entre les 17h i les 21h, al Palau d’Esports. 

Parlen al vídeo: CARLOS GUÀRDIA, REGIDOR D’ESPORTS DE LA SEU D’URGELL