FUTUR PER PUIGCERDÀ VOL GOVERNAR AMB MAJORIA

Futur per Puigcerdà ha presentat aquest dimecres al Museu Cerdà els 18 integrants de la seva candidatura, encapçalada per Francesc Armegol. LA FORMACIÓ PRETÉN ACONSEGUIR UN MÍNIM DE 7 DELS 13 REGIDORS PER GOVERNAR AMB MAJORIA

Futur per Puigcerdà ha presentat aquest dimecres al Museu Cerdà els 18 integrants de la seva candidatura, encapçalada per l'enginyer i empresari Francesc Armengol. Tot i ser un nou grup polític amb vocació municipalista, assegura que es presenten per aconseguir un mínim de set dels tretze regidors que formen l'ajuntament puigcerdanès.

Des de la formació han explicat alguns dels eixos del seu programa electoral, com la neteja, la seguretat, el manteniment, l'habitatge o la gent gran. Segons Armengol es tracta d'un programa “optimista i molt realista” ja que “si expliquen coses que no es puguin aconseguir, estarien fent volar coloms”, ha dit. La formació es planteja un calendari de treball a curt i llarg termini.

Pel que fa a projectes de llarg termini, Futur per Puigcerdà vol recuperar l'antiga acadèmia del llac, dissenyar un nou parc lúdic i millorar els existents, dissenyar un pla integral de joventut a 10 anys, convertir la plaça del Call en porxada o reformar l'entrada de la vila per l'avinguda de França, entre altres.

L'acte ha comptat amb intervencions d'alguns dels integrants de la candidatura i amb una entrevista a l'alcaldable, tot en un format dinàmic que també ha inclòs alguns vídeos de campanya.

Parlen al vídeo: FRANCESC ARMENGOL, ALCALDABLE FUTUR PER PUIGCERDÀ