ISIDRE CHIA ÉS REELEGIT PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL CERDÀ

Isidre Chia ha estat reelegit president del Consell Comarcal de Cerdanya. Junts manté, doncs, la majoria a l'ens cerdà un mandat més, gràcies al pacte que ha arribat amb dues formacions municipalistes: Futur per Puigcerdà i Fem Llívia.

Isidre Chia ha estat reelegit president del Consell Comarcal de Cerdanya. Junts manté, doncs, la majoria a l'ens cerdà un mandat més, gràcies al pacte que ha arribat amb dues formacions municipalistes: Futur per Puigcerdà i Fem Llívia. ERC tornarà a ser quatre anys més a l'oposició.

Aquest dimarts ha tingut lloc el ple de constitució de l'ens on Chia, també alcalde de Bolvir, ha aconseguit sumar 12 vots: nou vots dels nou consellers de Junts més els dos aconseguits pel Futur per Puigcerdà de Francesc Armengol i l’agrupació d’electors Fem Llívia d’Albert Cruïlles. El recompte final de vots ha atorgat a Chia una papereta de més provinent dels consellers d'ERC. Així, la candidata republicana i alcaldessa de Bellver de Cerdanya, Laia Serra, ha obtingut un total de sis vots.

Chia s'ha mostrat agraït per la confiança i ha avançat que un dels principals temes que prioritzà en els propers mesos és la millora de la recollida de residus.

Per la seva banda, Serra ha reconegut que no tenia previst ser candidata a la presidència. Tot i això, l'alcaldesa de la Batllia ha explicat que el seu grup farà una oposició constructiva.

 D’aquesta manera les tres formacions sumen onze vots que els donen la majoria absoluta, ja que l’ens cerdà compta amb 19 consellers. 

Parlen al vídeo:

ISIDRE CHIA, PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DE CERDANYA

LAIA SERRA, CONSELLERA A L'OPOSICIÓ (ERC) CONSELL COMARCAL CERDANYA