EL FESTIVAL TRANSFRONTERER I EL FESTIVAL DE MÚSICA DE LA CERDANYA ENCENTEN UNA NOVA EDICIÓ

La Cerdanya inaugura l’oferta cultural d’aquest estiu amb el Festival Transfronterer i el Festival de Música de Cerdanya, que per primer cop se celebraran només a Puigcerdà i oferiran música i teatre en directe.

Els tradicionals festivals musicals de Cerdanya, el Festival Transfronterer i el Festival de Música de la Cerdanya encenten aquest estiu una nova edició amb diverses novetats en la programació. Per primera vegada, ambdós esdeveniments es duran a terme en diferents espais de Puigcerdà, quan anteriorment el festival Transfronterer es feia també a Bourgmadame i el Festival de Música de la Cerdanya compartia escenaris amb Llívia.

El Festival de Música de la Cerdanya  se celebrarà els dies 5, 11, 13 i 20 d’agost, mentre que el Transfronterer oferirà música i teatre en directe amb diversos esdeveniments del 31 al 25 d’agost.

En aquest sentit, Piñeira celebra que la comarca aposti per oferir als ceretans i ceretanes una programació cultural amb diversitat de disciplines, de qualitat i per a tots els públics i edats.

Algunes de les veus que sonaran a la Cerdanya arrel d’aquests festivals són les de Buhos, la orquestra simfònica del Vallès o B Vocal, i es podran veure les interpretacions de les companyies teatrals Peixospeixeres teatre o Príncep Totilau, entre altres

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, VICEPRESIDENT DE LA DIPUTACIÓ DE GIRONA