L’ESCOLA AGRÀRIA DEL PALLARS ENGEGA EL CERTIFICAT PROFESSIONAL DE CARNISSERIA
L’Escola Agrària del Pallars engega un curs per a obtenir un Certificat Professional de Carnisseria i ajudar a obtenir feina, a la vegada que el sector es beneficia de personal format.
Arran d’una jornada sobre el relleu generacional en les carnisseries que es va celebrar l’abril d’aquest any, l’Escola Agrària del Pallars va detectar que hi havia una necessitat en el sector de trobar personal format. Davant d’aquesta problemàtica, l’Escola, juntament amb l’oficina Reintegra, posa en marxa un Certificat Professional de Carnisseria.
Per poder accedir a la formació, s’ha d’estar inscrit a l’Oficina de Treball com a demandant d’ocupació no ocupat. Hi ha previst iniciar el curs durant el mes de gener de 2025.
Parlen al vídeo:
MARI PAU MONTORO, DIRECTORA ESCOLA AGRÀRIA DEL PALLARS
JAUME BADIA, COPROPIETARI DE BADIA XARCUTERS