L’ESCOLA DE LLAVORSÍ JA DISPOSA D’UN PATI VERD

Els infants de l’escola municipal de Llavorsí ja disposen del nou pati al centre escolar. Es tracta d’una remodelació per convertir l’espai en un pati verd.

Els infants de l’escola municipal de Llavorsí ja disposen del nou pati al centre escolar. Es tracta d’una remodelació per convertir l’espai en un pati verd. Fins abans de les obres, l’espai de lleure era una zona encimentada que xocava bastant amb l’entorn on es troba el centre. Actualment al pati predominen els elements de fusta i un terra de gespa. Els jocs que s’han muntat estan vinculats a l’entorn i en promouen el coneixement.

El projecte s’ha finançat amb un ajut PUOSC i ha tingut un cost de 42.000 euros. Aprofitant la remodelació de l’espai també s’ha baixat el menjador a la planta baixa de l’edifici i habilitat un espai interior perquè els infants no hagin de sortir a l’exterior per passar del centre docent a l’espai de menjador els dies que fa mal temps.

Parlen al vídeo: JOSEP VIDAL, ALCALDE DE LLAVORSÍ