L’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE LA SEU D’URGELL CELEBRA 25 ANYS

Des de l’octubre de 1998 més de 2.000 persones han format part de l’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell, que aquest curs celebra 25 anys de recorregut, amb la programació de diferents activitats.

L’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell celebra 25 anys aquest curs. Gairebé cinc centes persones formen part del teixit musical de la Seu d’Urgell i l’Escola Municipal compta amb un equip de 18 professionals. Des de l’octubre de 1998 més de 2.000 persones han format part del centre, el qual va començar a les instal·lacions de l’Espai Ermengol. 

El curs passat el centre va començar amb programes adreçats a infants i també va ampliar l’oferta per adults. 

Durant el curs s’han programat diverses activitats, en motiu del 25è aniversari, com actes dins el Món Màgic de les Muntanyes, un projecte simfònic, el Cantaxics, la Setmana Cultural de l’Escola i el concert de final de curs, que farà un repàs a grups que han actuat a la Festa Major de la ciutat. 

El consistori urgellenc ha anunciat que enguany tots els usuaris podran accedir a les bonificacions, que fins el curs passat només eren per empadronats a la capital urgellenca. 

Parlen al vídeo:

JOAN BARRERA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL

CRISTINA MORENO, REGIDORA D’EDUCACIÓ DE LA SEU D’URGELL

SÒNIA LANAU, DIRECTORA DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE LA SEU D’URGELL