NOVES PROPOSTES A L’ESPAI MUNICIPAL DE DANSA DE LA SEU AQUEST NOVEMBRE

L’Espai Municipal de Dansa de la Seu d’Urgell programa un taller de creació de dansa contemporània, una activitat per redescobrir el cos i la tercera edició del concurs de dibuix per a la postal de Nadal.

L’Espai Municipal de Dansa de la Seu d’Urgell programa noves activitats per aquest final d’any. A partir del 24 de novembre, començarà un taller de creació de dansa contemporània, que sorgeix a partir del projecte pedagògic DansArt. La proposta finalitzarà amb una mostra en la inauguració de l’exposició ‘Art en Moviment’, impulsada per l’alumnat de batxillerat artístic de l’Institut Joan Brudieu. 

L’Espai també programa el taller ‘Històries de contacte’ que proposarà un diàleg entre cossos. L’objectiu és redescobrir el cos a través de jocs d’improvisació amb treball de pes, exercicis tècnics i la consciència de diferents tipus de contacte. L’activitat, a càrrec d’Emma Riba i Xavier Pérez, tindrà lloc el dissabte, 25 de novembre. 

D’altra banda, fins l’1 de desembre es poden presentar propostes a la tercera edició del Concurs de Dibuix per a la postal de Nadal de l’Espai Municipal de Dansa. L’únic requisit de la proposta és que el dibuix combini el Nadal, la Dansa i la Seu.