L’ESPAI ERMENGOL FA BON BALANÇ DEL 2022 I BUSCA MANTENIR LA QUALITAT EN LA PROGRAMACIÓ

L’Espai Ermengol de la Seu d’Urgell tanca l’any 2022 amb gairebé 4.000 persones que han participat en visites, tallers o xerrades; xifres similars a les d’abans de pandèmia. Enguany l’equipament té per objectiu mantenir la qualitat en la programació.

Durant el 2022 l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat, de la Seu d’Urgell, ha rebut un total de 3.935 persones, que han participat en visites guiades, tallers o conferències. En comparació amb els visitants de l’any 2021, que van ser uns 2.600, l’equipament ha duplicat el nombre de visitants. Les xifres són similars a les dades d’abans de pandèmia, amb poc més de 4.100 persones, l’any 2019. 

Des de l’ajuntament n’han destacat el paper que desenvolupa l’Espai Ermengol, com a dinamitzador de l’activitat cultural, lligada al patrimoni històric de la ciutat. Així com els diferents cicles de xerrades i visites al jaciment arqueològic del pati de Les Monges. 

Un dels reptes per aquest 2023 serà impulsar noves exposicions temporals, acompanyades per diferents activitats, que hi estiguin relacionades. 

Les propostes que han tingut millor acollida aquest 2022 han estat el cicle Parlem de formatge i el Parlem d’història. 

Parlen al vídeo: CARLOS GUÀRDIA, REGIDOR DE CULTURA I PATRIMONI CULTURAL LA SEU D’URGELL