L'ESQUIADORA DE VELOCITAT MARTA VISA, NOU RÈCORD DE L'ESTAT

L'esquiadora de velocitat de Bellver de Cerdanya, Marta Visa, ha batut un seu propi récord de l'estat en aquesta disciplina deixant-lo en 214,6 km/h i finalitzant cinquena en els Campionats del Món

L'esquiadora de velocitat de Bellver de Cerdanya, Marta Visa, ha batut el seu propi rècord de l'estat en aquesta disciplina deixant-lo en 214,6 km/h i finalitzant cinquena en els Campionats del Món disputats a l'estació francesa deVars. Recordem que ella mateixa ostentava el rècord espanyol, amb 204,06 km/h.

En un comunicat emès per la Real Federació Espanyola d'Esports d'Hivern, el responsable de la disciplina ha elogiat el potencial de Visa i ha recalcat que, des dels seus inicis, tenen moltes esperances en ella.

El rècord femení l'ostenta la italiana Valentina Greggio con 247,083 Km/h, aconseguits sortint de la part més alta de la pista l'any 2016, un fet que Visa encara no ha tingut l'oportunitat de fer ja que les condicions no han estat les òptimes.

A l'estat només hi ha una quinzena d'esquiadors de velocitat i Visa és l'única dona. Es tracta d'una modalitat esportiva minoritaria a casa nostra i considera l’esport terrestre més ràpid del món sense l’ajuda d’un motor.