L’ESTRUCTURA PER FER OMBRA, LA PROPOSTA MÉS VOTADA PER AL PARC ALCALDE BOIXAREU

Amb el 49% dels vots totals, la proposta escollida pels poblatans i les poblatanes en la consulta popular per les necessitats del parc Alcalde Boixareu ha estat una estructura per fer ombra.

Amb el 49% dels vots totals, la proposta escollida pels poblatans i les poblatanes en la consulta popular per les necessitats del parc Alcalde Boixareu ha estat una estructura per fer ombra. Les altres propostes més votades, per ordre, han estat l’estructura infantil amb tobogans, el pipican i la coberta per a les pistes de petanca. Han participat a la votació un total de 176 persones.

I aquestes quatre propostes van ser les idees més populars durant la fase de recollida de propostes, en què fins a 155 persones van participar exposant una quarantena d’idees diferents. A més, des de l’Ajuntament han destacat les activitats educatives que s’han desenvolupat al voltant de la consulta. A l’Escola Raiers, el parc Alcalde Boixareu va centrar el darrer consell d’infants, que van fer arribar directament a l’alcalde la seva llista de propostes. I a l’Institut de la Pobla algunes classes van aprofitar l’oportunitat per reflexionar-ho col·lectivament i enviar una llista d’idees de manera conjunta.

Des de participació ciutadana s’ha explicat que “ara l’Ajuntament contactarà amb empreses professionals per estudiar quin tipus d’estructura és la idònia per al parc, així com també la seva col·locació a partir del moviment de la llum solar. A més, aquesta acció anirà acompanyada d’un plantat d’arbres”. També s’ha remarcat que mentre es realitza l’estudi i anant de cara a l’hivern que normalment es busca solana es valorarà la instal·lació de la segona proposta més votada: una estructura infantil de fusta amb tobogans.

A més, s’ha explicat que malgrat que ara hagi sortit una proposta com a guanyadora, “l’equip de govern té una borsa d’idees sobre la qual treballar per a les futures actuacions”.