L’EXPOSICIÓ MIRA’M DONA VISIBILITAT AL TRANSTORN DE L’ESPECTRE AUTISTA

La Seu d’Urgell inaugura una exposició amb dotze fotografies que donen visibilitat a cinc joves amb trastorn de l’espectre autista, que formen part del programa Joves en inclusió, de la Fundació Privada Tutelar d’Andorra.

La Seu d’Urgell inaugura l’exposició ‘Mira’m’, elaborada per la Fundació Privada Tutelar d’Andorra, per donar visibilitat a l’autisme en l’edat adulta. Els cinc joves protagonistes de la mostra formen part del programa Joves en Inclusió, en el qual realitzen tasques per millorar la seva qualitat de vida.

L’exposició consta de dotze fotografies, algunes en blanc i negre, que capturen la mirada curiosa dels joves amb trastorn de l’espectre de l’autisme, per conèixer-los, com a primer pas per entendre’ls i ajudar-los. L’autora de les imatges ha estat la psicòloga Marta Escabrós.

La inauguració ha finalitzat amb un concert de l’Associació Orquestra Cadí i la lectura de diferents poemes.
La mostra, organitzada per l’ajuntament de la Seu d’Urgell i l’Associació del Transtorn de l’Espectre de l’Autisme d’Andorra, es situa al vestíbul del centre cultural de Les Monges, on es podrà visitar fins el 28 d’octubre.

Parlen al vídeo: JANA SANCHO, EDUCADORA PROGRAMA JOVES EN INCLUSIÓ