PER UNA CATALUNYA NETA APROFITARÀ EL BAIX NIVELL DEL PANTÀ D’OLIANA PER RETIRAR BROSSA

Per una Catalunya neta organitza una nova jornada de neteja, aquest dissabte, per retirar la brossa que es troba al fons del pantà d’Oliana, aprofitant el baix nivell de l’embassament, que actualment està al 29% de la seva capacitat.

El grup Per una Catalunya neta organitza una nova jornada de neteja, aprofitant el nivell tant baix del pantà d’Oliana, que actualment es troba en un 29% de la seva capacitat, gairebé a la meitat del que es trobava en les mateixes dates durant l’any passat. La sequera permetrà retirar la brossa que, fins ara, es trobava amagada sota l’aigua de l’embassament.

L’actuació es realitzarà a la zona, coneguda com l’embarcador, dins el municipi de Peramola, on ja s’hi havia realitzat dues neteges, pels voltants del pantà. En aquesta ocasió es centraran en la part inferior, on ja tenen plàstics i pneumàtics localitzats.

El grup fa una crida perquè persones voluntàries col·laborin en la jornada aquest dissabte, 24 de setembre, al punt quilomètric 147 de la C-14. La jornada començarà a tres quarts de deu del matí i es preveu que duri unes tres hores.

Parlen al vídeo: TONI OLM, PER UNA CATALUNYA NETA