L’HOSPITAL COMARCAL DEL PALLARS PODRÀ OFERIR TRACTAMENTS ONCOLÒGICS A FINALS D’ANY

El conseller de Salut, Manel Balcells, ha anunciat que des del departament de Salut s’està treballant perquè l’Hospital Comarcal del Pallars, ubicat a Tremp, pugui oferir tractaments oncològics. També ha matisat que es treballa amb la previsió que el servei de quimioteràpia endovenosa es pugui començar a oferir durant el tercer trimestre d’aquest 2023.

El conseller de Salut, Manel Balcells, en el marc de la presentació del projecte del futur Hospital Comarcal de l'Alt Urgell, ha anunciat que des del departament de Salut s’està treballant perquè l’Hospital Comarcal del Pallars, ubicat a Tremp, pugui oferir tractaments oncològics. També ha matisat que es treballa amb la previsió que el servei de quimioteràpia endovenosa es pugui començar a oferir durant el tercer trimestre d’aquest 2023.

Aquestes declaracions responen a la petició que el consell d’alcaldes del Pallars Jussà va acordar fer arribar a les diferents administracions catalanes per demanar que tractaments oncològics com la quimioteràpia es puguin realitzar a l’hospital comarcal del Pallars. Aquesta iniciativa sorgeix després que l’Associació contra el càncer presentés els seus serveis al Pallars Jussà al consell d’alcaldes i es fes aquesta petició, entre altres.

Parlen al vídeo: MANEL BALCELLS, CONSELLER DE SALUT