ESPOT I LA MOLINA, SEUS DELS MUNDIALS FIS DE PARA ESQUÍ I PARA SNOWBOARD 2023

Les estacions de Ferrocarrils de la Generalitat d’Espot i La Molina acullen els Mundials Federació internacional d’esquí de Para Esquí i Para Snowboard 2023. Les proves s’han presentat aquest dijous a Barcelona.

Les estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya d’Espot i La Molina acullen els Mundials Federació internacional d’esquí de Para Esquí i Para Snowboard 2023. Les proves s’han presentat aquest dijous a Barcelona. 

Des de la secretaria general d’esport s’ha destacat que uns esdeveniments com aquests ajuden a situar Catalunya i el Pirineu com a indrets de pràctica d’esports d’hivern i també s’ha apuntat a reivindicar l’esport adaptat femení.

L'acte ha comptat amb la presència de dos medallistes paralímpics amb una àmplia experiència que han valorat molt positivament aquesta oportunitat pel territori.

Espot acollirà a finals de gener l'esquí adaptat i la Molina les proves de surf de neu adaptat a mitjans de març. Es preveu que entre les dues proves participin prop de 200 esportistes.

Parlen al vídeo: 

ANNA CAULA, SECRETÀRIA GENERAL DE L'ESPORT I L'ACTIVITAT FÍSICA

ASTRID FINA, ESQUIADORA

ÈRIC VILLALON, SURFISTA DE NEU