EL POBLA DE SEGUR GUANYA LA COPA PIRINEUS 2022

El Club Futbol Pobla de Segur ha aixecat el trofeu de la Copa Pirineus 2022 després de superar per 0 a 3 el Coll de Nargó en un duel que s’ha decantat a la segona meitat, després del gol inicial poblatà obra de Chouaib.

El Club Futbol Pobla de Segur ha aixecat el trofeu de la Copa Pirineus 2022 després de superar per 0 a 3 el Coll de Nargó en un duel que s’ha decantat a la segona meitat, després del gol inicial poblatà obra de Chouaib. Miquel Vollaví i Rachid han arrodonit la victòria del Pobla, que ha celebrat amb molt entusiasme aquest títol.
La final s’ha disputat al camp de futbol Pedrasanta de Tremp, amb una bona presència d’espectadors. En el duel decisiu s’han enfrontat el guanyador del grup 2, Alt Urgell, de la fase prèvia, el conjunt nargoní, i el Pobla de Segur, que hi ha arribat com a campió del grup 1,Pallars, amb un ple de victòries.
A l’enfrontament han estat presents el vicepresident de l’Federació Catalana de Futbol i delegat a Lleida, Josep Maria Espasa; el subdelegat al Pallars, Conrad Porté; els subdelegats territorials, Sergi Vela i Magí Melgosa i, l’alcaldessa de Tremp, Maria Pilar Cases.
Prèviament a aquesta final, el Club de Futbol La Seu d’Urgell s’ha imposat al Tremp per 2 a 1 en el partit per decidir el tercer i quart lloc de la competició.
Així s’ha donat per finalitzada la cinquena edició d’aquesta Copa Pirineus, que organitza la delegació de Lleida de la Federació Catalana de Futbol i que ja s’ha convertit en una competició de referència en les pretemporades dels equips pirinencs.