BAQUEIRA BERET HA REUNIT AQUEST CAP DE SETMANA LES JOVES PROMESES DE L’ESQUÍ

Més de 300 esquiadors de les categories d'esquí alpí U10 i U12 van participar a l’estació de Baqueira Beret aquest cap de setmana a la segona prova del circuit Audi quattro Cup amb el mític Trofeu Amics de Montgarri, i on es van reunir els futurs professionals de l'esquí alpí d’àmbit nacional.

Més de 300 esquiadors de les categories d'esquí alpí sub10 i sub12 van participar a l’estació de Baqueira Beret aquest cap de setmana a la segona prova del circuit Audi quattro Cup amb el mític Trofeu Amics de Montgarri, i on es van reunir els futurs professionals de l'esquí alpí d’àmbit nacional.

Aquest circuit té com a objectiu impulsar la pràctica de l’esquí base i el desenvolupament de l’esport local.

En la categoria sub 10 femenina, Alejandra Carrasco va ser la guanyadora. I masculina, el vencedor d'aquesta segona cursa del circuit va ser Àngel Valero. En la categoria sub12 femenina, esquiadores d'entre 11 i 12 anys, el millor temps de la carrera va ser el de Inés Fernández, i en masculina, va resultar vencedor Marçal Vilanova.

Després de l'emoció de la competició, corredors, famílies i esquiadors van participar als jocs i activitats organitzades al Village i diferents punts de l'estació, amb focus a la tecnologia, innovació i sostenibilitat.

La competició, organitzada pel Club Aranès d'Espòrts d'Iuèrn, la Federació Catalana d'Esports d'Hivern i la Reial Federació Espanyola Esports d'Hivern, es va disputar en modalitat de gegant a una màniga a la categoria sub10 i a dues mànigues a la sub12.

I aquest cap de setmana la competició es trasllada a l’estació cerdana de La Molina.