L'HOSPITAL DE CERDANYA I L'AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ ORGANITZEN DISSABTE UNA RECOLLIDA DE BROSSA

L'Hospital de Cerdanya i l'Ajuntament de Puigcerdà organitzen aquest dissabte 1 de juny una recollida de residus a l'entorn del centre sanitari. Segons han explicat, l'objectiu de l'operació “Zero Residus”, és conscienciar a la població sobre la importància de la preservació del medi ambient

L'Hospital de Cerdanya i l'Ajuntament de Puigcerdà organitzen aquest dissabte 1 de juny una recollida de residus a l'entorn del centre sanitari. Segons han explicat, l'objectiu de l'operació “Zero Residus”, és conscienciar a la població sobre la importància de la preservació del medi ambient a través d'una acció conjunta transfronterera.

La iniciativa també compta amb la participació de Cerdanya Acció pel Clima, Fundació Kilian Jornet, Isard, Les Petits Ruisseaux i la Communauté de Communes Pyrénées Cerdagne.

En un comunicat, des de l'organització han explicat que que “en un moment de crisi climàtica”, creuen “que la col·laboració entre diferents entitats de la Cerdanya catalana i francesa esdevé essencial per afrontar els reptes mediambientals dels pròxims anys”. Han afegit que “aquesta jornada és un clar exemple de com la cooperació transfronterera pot contribuir significativament a la preservació de l' entorn natural”.

L'acció tindrà lloc de 10 a 13h i per participar-hi cal incriure's prèviament. L'organització facilitarà tot el necessari per procedir a la recollida, com guants i bosses.