L’IMPULSA ENERGIA FINALITZA ACTUACIONS D’EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

El projecte Impulsa Energia finalitza a l’Alt Urgell després de quatre anys d’actuacions per millorar l’eficiència energètica i la gestió de l’enllumenat en els dinou municipis de la comarca.

L’Alt Urgell finalitza el projecte Impulsa Energia que en els darrers quatre anys ha permès substituir més de 2.900 punts d’enllumenat públic a tecnologia LED i instal·lar seixanta quadres de Telegestió, amb l’objectiu de comptabilitzar els consums en línia, regular l’horari d’encesa i apagada i disminuir el nivell d’il·luminació en horari nocturn. 

El projecte també ha renovat i millorat l’enllumenat de l’edifici del Consell Comarcal, el del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç i les instal·lacions de l’estació depuradora de Montferrer. Així com substituir la xarxa de calor. 

L’Impulsa Energia, amb un pressupost de poc més d’1 milió d’euros, ha estat subvencionat amb fons FEDER i cofinançat per la Diputació de Lleida i els municipis de l’Alt Urgell. El projecte ha estat gestionat pel Consell Comarcal de l’Alt Urgell. 

Parlen al vídeo: JOSEFINA LLADÓS, PRESIDENTA DEL CONSELL COMARCAL DE L’ALT URGELL