L'iQUIOSC EN RUTA ARRIBA A CERDANYA PER DONAR A CONÈIXER LES REVISTES EN CATALÀ

La caravana de revistes ‘iQUIOSC.cat en ruta’ ha fet aquest divendres una parada a Cerdanya. Es tracta d'una iniciativa de l'Associació de Publicacions Periòdiques en Català, l’APPEC, per donar a conèixer als petits pobles les moltes revistes que es publiquen en català, algunes d'elles força desconegudes. De fet, el propòsit d'aquesta caravana ambulant és suplir la manca generalitzada de quioscos i punts de venda de premsa diària i revistes.
Sàpiens, Descobrir, Serra d’Or, Cuina o Cadí Pedraforca són algunes de les moltes capçaleres que els lectors i lectores trobaran a l’‘iQUIOSC.cat’ en ruta. Les persones que s’hi apropin podran adquirir qualsevol de les publicacions i subscriure-s’hi amb promocions especials.
L'iQUIOSC.cat va començar a rodar per Catalunya fa un any i mig, i des de llavors ja ha recorregut desenes de petits pobles de la costa, d'interior o muntanya. La tardor passada va ser a l'Alt Urgell i als Pallars i ara ha estat el torn de Cerdanya. Al matí ha visitat Bellver i a la tarda Llívia.