LLAVORSÍ ES PREPARA PER AL 35È CONCURS DE GOSSOS D’ATURA

Llavorsí es prepara per celebrar, aquest diumenge, la 35a edició del Concurs de Gossos d’atura. Com de costum, l’esdeveniment tindrà lloc a partir de les 10:30h als prats de la Coma.

Llavorsí es prepara per celebrar, aquest diumenge, la 35a edició del Concurs de Gossos d’atura. Com de costum, l’esdeveniment tindrà lloc a partir de les 10:30h als prats de la Coma. Al concurs hi participaran pastors amb gossos d’atura procedents d’arreu de Catalunya, així com de les Balears, el País Valencià, el País Basc i França. Aquest, es dividirà en dues proves: a la primera, hi actuaran tots els gossos inscrits, que solen ser entre 10 i 15, i en la segona, només hi prendran part els millors classificats. Per accedir-hi, un minibus traslladarà als espectadors des de Llavorsí fins als prats de la Coma. 

Per complementar el concurs, el dissabte tindrà lloc la 13a Fira de l’ovella. S’hi podrà trobar un mercat de productes i artesania agroalimentària amb degustacions, així com diversos tallers vinculats a l’ovella, animacions i activitats per a tots els públics.