LA SISENA EDICIÓ DEL FESTIVAL DE TITELLES DE GUILS APLEGA MÉS DE 200 ASSISTENTS

La tradició titellaire a Catalunya s’ha adaptat a les noves tecnologies en la seva posada en escena. Aquesta reinvenció s’ha pogut veure al festival de Titelles de Guils, que ha celebrat la seva sisena edició amb una bona rebuda del públic.

Més de 200 persones han assistit a la primera jornada del festival de Titelles de Guils de Cerdanya, que s’ha celebrat aquest dilluns i dimarts al local social del municipi. Ha comptat amb quatre espectacles per a tots els públics que han combinat els titelles i la màgia.

Els espectacles de titelles han viscut també un canvi arrel de la tecnologia. Actualment, les mostres han incorporat elements sonors, lumínics i musicals que s’adapten a la tradició titellaire de Catalunya

El primer espectacle d’aquest festival, ofert de la mà de Teia Moner i per a un públic infantil, ha tractat temàtiques d’actualitat com la cura de la naturalesa.

Aques festival, únic a Cerdanya, acull primeres figures escèniques en l’art titellaire. Enguany també s’hi ha pogut veure els espectacles de les companyies Animamundi Teatre, la Guilla Tetare i Alma i la mar de contes.

Parlen al vídeo:

IRENE VIDAL, REGIDORA DE CULTURA DE GUILA DE CERDANYA

TEIA MONER, TITELLAIRE I DIRECTORA DEL MUSEU INTERNACIONAL DELS TITELLES DE CATALUNYA