‘LLEGENDES I SABORS DEL BOSC’ UNEIX TRADICIÓ, GASTRONOMIA I TERRITORI
Les jornades ‘Llegendes i Sabors del bosc’ han programat, xerrades, tallers culinaris i activitats culturals, com el Ball de l’Ossa; per promocionar la carn de caça.
La Seu d’Urgell ha celebrat les jornades ‘Llegendes i Sabors del bosc’. L’esdeveniment ha unit tradició, gastronomia i territori amb xerrades, tallers culinaris i activitats culturals. El programa ha inclòs el Ball de l’Ossa, que enguany s’ha celebrat la setmana abans de carnaval, per donar-li més protagonisme. La proposta també ha recuperat el Ball de l’Indiot.
La jornada també ha servit per promocionar la carn de caça.
D’altra banda, des d’Agents Rurals, s’han donat indicacions per actuar en cas de trobar un os.
La jornada ha estat organitzada per la representació de Lleida, de la Federació Catalana de Caça; la Germandat de Sant Sebastià i el Consell Comarcal de l’Alt Urgell.
Parlen al vídeo:
SANTI RIPOLL, GERMÀ MAJOR DE LA GERMANDAT DE SANT SEBASTIÀ
SANTIAGO LAVIN, CATEDRÀTIC DE VETERINÀRIA DE LA UAB
GABRIEL LAMPREAVE, COORDINADOR DE SEGUIMENT DE L’OS I EL LLOP DELS AGENTS RURALS