LLES DE CERDANYA TINDRÀ BUSOS LLANÇADORA PER ACCEDIR A LA MUNTANYA

Per tal de regular l’accés a vehicles motoritzats a les muntanyes de Lles de Cerdanya i Aransa i cuidar del medi natural, a partir del 22 de juliol l’Ajuntament de Lles oferirà un servei de busos llançadora fins a Pollineres

Lles de Cerdanya tindrà aquest estiu busos llançadora per accedir a les muntanyes de Lles i Aransa. La mesura, impulsada pel Consell Comarcal de Cerdanya i l’Ajuntament del municipi té l’objectiu de regular l’accés a vehicles motoritzats per tenir cura del medi natural alhora que donar facilitats a persones amb mobilitat reduïda i gent gran a preus populars.

El servei ofereix la connexió des del Cap del Rec i des del Fornell fins a Pollineres, als peus dels Estanys de la Pera. El fet d’alliberar de trànsit el camí que uneix les que a l’hivern són les estacions d’esquí nòrdic del municipi afavoreix altres tipus de mobilitat, com la bicicleta.

Degut als fets succeïts al municipi l’u de juliol, en que els conductors d’uns bugies van trencar la barrera d’accés al medi natural, s’incrementarà la presència de Mossos i Agents Rurals.

El transport començarà el 22 de juliol, tindrà un preu d’entre dos i tres euros i serà gratuït per a les persones jubilades i els menors de vuit anys.

Parlen al vídeo:

ESTER CASTILLA, ALCALDESSA DE LLES DE CERDANYA

RAMÓN SELLÉS, DIRECTOR DE L’ESTACIÓ D’ESQUÍ I MUNTANYA DE LLES

ESTER CASTILLA, ALCALDESSA DE LLES DE CERDANYA